Şehit Ömür Ertuğrul Sarı Anadolu Lisesi

Vizyon: Her zaman her alanda en iyi olmak…

Misyon: Türk milli eğitiminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda milli ve manevi değerlerini özümsemiş, ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin liderleri olacak bireyler yetiştirmek kurumsal misyonumuzu oluşturuyor.

Başarılar: 1.yılımız sonunda ; Tübitak 4006 projelerimiz kabul edildi. Okulumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazandı. Okulumuz Beslenme Dostu Okul Sertifikası almaya hak kazandı. Kodla Büyü projemiz kapsamında tamamlanan eğitimler sonucunda Teknofest gibi Ulusal,uluslararası yarışmalara katılmak üzere Yazılım takımımız kuruldu. Okulumuz Sportif başarılarda Bengisu Kafalı 200 metre kelebekte il birincisi. 100 metre kelebekte il ikincisi oldu. Arda ince 85 kilo serbest ve grekoromen dallarında il ikinciliğini elde etti. Okulumuz Halk Oyunları ekibimiz Karadeniz oyunlarından oluşturulan repertuvarıyla ulusal uluslararası yarışma ve etkinliklerde okulumuzu ilimizi başarıyla temsil etmektedir.

Saatler: 09.00 -16.00
Yabancı Dil: İngilizce,Almanca
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2023 Taban Puan : 85.9 Puan. 2023 Tavan Puan : 93 Puan. 2023 1.Nakil Dönemi Taban Puan : 85 Puan.
Sportif Etkinlikler: Satranç-Voleybol-Basketbol-Futbol-Masa Tenisi-Bocce-Okculuk-Badminton
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Şenliği, Tübitak Projeler Sergisi
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 Projesi Kodla Büyü (Yazılım Kodlama ) Projesi Etwinning Projesi AB Erasmus+
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB ERASMUS+
Kontenjan Bilgileri: 680 Öğrenci

WEB - https://sehitomurertugrul.meb.k12.tr

Adres - Kullar Tepecik Mahallesi. Yakacık Caddesi 87/0 Başiskele /Kocaeli

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Kullar Tepecik Mahallesi Yakacık Caddesi 87/0 Başiskele / Kocaeli

Adres - Kullar Tepecik Mahallesi. Yakacık Caddesi 87/0 Başiskele /Kocaeli

Ulaşım Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 600 nolu Otobüs ve 699 Nolu iki otobüs ( Yenikoy-Bahcecik-Damlar-Karsiyaka-Tinaztepe güzergahında) hatları Kullar 612 ve 615 nolu Minübus hattı ve Yuvacık 625 nolu minubüs hattı Yeni Belediye Binası önünden sabah 08.30 da hareket ederek serdar aydinkent ve yuvacik istikametinden okulumuza , okul çıkışında ise aynı güzergahta öğrencilerimize hizmet vermektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 8 km uzaklıkta, ilçe merkezine 4,5 km uzaklıktadır.