Hakan ŞEVLİ - Okul Müdürü

Hakan ŞEVLİ - Okul Müdürü

21.YÜZYILIN NESİLLERİNİ YETİŞTİRME SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ

      Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımızın, hızla gelişen teknoloji  ve değişen 21.yüzyıl dünyasında yapacakları okul tercihleri daha fazla önemli hale gelmiştir. Geleceğin dünyası on parmağında on marifet olan nesiller beklerken okullarımız değişen dünya ve gelişen teknoloji karşısında yeni bir vizyona ihtiyaç duymaktadır. Milli Eğitim Bakanlığımızın açıklamış olduğu 2023 Eğitim Vizyonu ile  yaşadığımız çağa uygun yeni bir perspektif geliştirilmiştir.

     Bizde Şehit Ömür Ertuğrul Sarı Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonuna uygun, milli ve manevi değerlerini özümsemiş, geleceğin dili olan kodlama dilini etkin bir şekilde kullanabilen , en az bir yabancı dili ileri düzeyde kullanan, özgüveni yüksek, kültürlü, spor ve sanat becerileri gelişmiş, akademik başarısı yüksek ,uluslararası vizyona sahip kısacası on parmağında on marifet olan geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

    Ayyıldızlı  bayrağımızı ; bilimde, teknolojide, eğitimde ; sanat ve sporda başarıyla dalgalandıracağına inanmış tüm öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz. 

    

                        

                                              

          

 

(554) 438 6565 Eposta